Eigenschappen

Waan jezelf in dromenland met deze comfort slaapkamer “Plano”. Een nieuw ontwerp van echte Nederlandse topkwaliteit van “de professionals in wood”. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan bij dit nieuwe ontwerp voorop. Een eigentijds en tijdloos design met een bovenste  regel van het hoofd- en voetbord en een rompdeel, dat elk in een eigen materiaal en kleur gekozen kan worden, waardoor je eenvoudig je eigen look kan creëren.

Alle uitvoeringen hebben een optimale comforthoogte van 47 cm. Ook kunnen er extra lange zijden bij besteld worden die altijd voorzieningen hebben om de bodemdragers te verstellen, waardoor de lattenbodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Optioneel kan op het hoofdbord een functionele, bed/leeslamp met flexibele arm geleverd worden. Deze lamp heeft led verlichting met mooi helder licht en twee usb aansluitingen.

Door te weten wat de veeleisende consument van tegenwoordig wil, stemmen we het product daarop af. Daar zijn ontwerpers van de Plano heel goed in geslaagd. “Denken vanuit de gebruiker”.


Prijs exclusief matras en lattenbodem