Eigenschappen

Bent u op zoek naar een elekrtische boxspring die een mooie uitstraling heeft? Dan is de elektrische boxspring Elegance met matras & topper zeker iets voor u! Deze strakke boxspring heeft een mooie uitstraling door zijn gestroomlijnde hoofdbord en omranding.

Deze boxspring is compleet met een micro-pocketverenkern matras met aan beide zeiden koudschuim en een split-topdekmatras van koudschuim. Zo kan u gegarandeerd altijd in elk positie de beste ondersteuning hebben en ongestoord slapen.

De kern uit micro-pocketveren zorgt voor een optimale ondersteuning. Dit komt omdat de pocketveren het gewicht verdelen over de gehele matras. Doordat de pocketveren verdeeld zijn in verschillende zones, gaan de veren die de zwaardere delen van het lichaam ondersteunen meer inveren zodat uw ruggenwervel altijd recht ligt. Dit is belangrijk om nek-, rug- en schouderpijn te voorkomen. Verder staan pocketvering matrassen erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat transpiratievocht snel en efficiënt wordt afgevoerd.  Pocketvering matrassen vormen de perfecte oplossing voor hen die het ’s nachts erg snel te warm hebben. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat er geen “kuilvorming” ontstaat.

De afdeklaag is in koudschuim. Koudschuim kenmerkt zich door een stevig comfort en goed ventilerende eigenschappen. De schuim heeft een opencel structuur, waardoor de toplaag zeer goed ventileert.

De poten van de boxspring zorgen voor een stabiel slaapcomfort. Kortom, met deze boxspring bent u verzekert van een goede nachtrust.

 • Hoofdbord De Luxe
 • 2 elektrische boxsprings met pocketveren
 • Hoek-poten
 • Boxspring omranding
 • Matras 9-zones micro-pocketveren
 • Splittopper koudschuim

   

   

  Verkrijgbaar in 500 soorten kleuren en stoffen. (enkel in de winkel)
  Verkrijgbaar op andere maten die niet terug te vinden zijn op de webshop. (enkel in de winkel kan je op maat boxsprings, hoofdborden en matrassen bestellen)