Eigenschappen

Geniet van een tijdloos vormgegeven boxspringcombinatie met boxspringq QUATRO ELEKTRISCH uit de geheel nieuw samengestelde Sleepking collectie. De boxspring bestaat uit twee elektrische boxsprings, matras(sen), en heeft een strak en leuk vormgegeven, hoofdbord ‘Quatro’ . Dankzij de tijdloze basic stijl past de boxspring perfect in ieder slaapkamerinterieur.

De boxspring is in deze online samenstelling verkrijgbaar in verschillende trendy stofsoorten en -kleuren. De duurzame Sleepking stoffen hebben een bijzonder goede kwaliteit met slijtvaste eigenschappen.

Slaapcomfort
Op deze boxspring geniet je van het comfort van 30 cm hoge micropocketvering boxen met 7 verschillende comfortzones en 600 pocketveren per m2. Dankzij de 7 comfortzones geniet je van extra ondersteuning bij je hoofd, nek, schouders, heupen en taille en kan jouw lichaam optimaal uitrusten. De boxen hebben uitstekende ventilatie dankzij een open structuur aan de onderkant. Bovenop de boxsprings liggen de micropocketveer matras(sen). Dit betekent dat jij iedere dag geniet van goede ondersteuning met extra zachtheid en veerkracht.


° Elektrische boxspring met micro pocketveren.

° matras 9 zones micro pocketveren beide zijden koudschuim

° Hoofdbord ” Quatro”

° 12 x hoekpoten

° Inclusief  voetbeugels

° Anti huisstofmijt / anti allergie