Eigenschappen

Eigenschappen:

  • Perfect voor zij- en rugslapers
  • Goede ventilerende en vochtafvoerende eigenschappen
  • Vermindert de tegendruk op het lichaam
  • Luxe hoes met extra ventilerende eigenschappen
  • Anti allergische eigenschappen
  • 25 cm hoog

DE ANATOMISCHE GEVEERDE KERN

De anatomische verende kern volgt de contouren van het menselijk lichaam.

De Active Support Technology van deze nieuwste generatie 7-zone matras bestaat uit een uitgekiende mix van 4 verschillende hardheden, waarbij vooral de schouder-, lenden- en bekkenzone zijn geoptimaliseerd, waardoor een betere en juistere ondersteuning wordt geboden.

Deze matras heeft een kern met 1.000 veren/m².

DE AEROFEEL TUSSENLAAG

Boven op en onder de verende kern zit een Aerofeel tussenlaag. Deze opencellige, driedimensionale ademende laag verbetert het ademende karakter en de puntelasticiteit van de anatomische veren. Het zorgt ervoor dat de druk op de matras wordt opgevangen en er minder tegendruk ontstaat. Dit verbetert de ergonomie van de veren en zorgt voor een harmonieuze, comfortabele structuur.

DE ONDERSTEUNENDE LAAG

De ondersteunende laag van 4 cm koudschuim zorgt voor een stevige basis voor de rest van de matrasstructuur. Koudschuim is een zeer opencellig materiaal, dat snel vocht afvoert en gemakkelijk de temperatuur kan regelen. Bovendien heeft het uitstekende eigenschappen op het gebied van veerkracht, duurzaamheid en puntelasticiteit.

DE VISCOGEL COMFORTLAAG

Bovenop de verende kern bevindt zich een Viscogel comfortlaag van 4 cm. Dit is een combinatie van gel en visco. Visco of traagschuim herstelt langzaam zijn vorm na te zijn ingedrukt, waardoor de tegendruk voor het lichaam wordt verminderd. Visco is temperatuurgevoelig, wat betekent dat het zich aanpast aan je lichaam vanwege je lichaamstemperatuur. De gel heeft verkoelende en anti-allergische eigenschappen.

DE AERO ANATOMISCHE TIKKEN

Deze ticking onderstreept de ventilerende werking van de Aero Anatomic matrassen. De afneembare dubbele gaastijk heeft een 3D anti-slip pad aan de onderkant en een 3D stoffen kruisjespatroon rond de hele matras. De bovenkant van de tijk is doorgestikt met 2 cm Hybrid Foam voor een aangenaam gevoel van comfort.